lauantai 26. joulukuuta 2015

Yllätyksiä haudan takaa

Eli Charlaine Harrisin Harper Connelly -sarjan toinen osa.

Harper siis etsii työkseen kuolleita. Häneen osui 15-vuotiaana salama, minkä jälkeen hän on pystynyt aistimaan lähellä olevat ruumiit ja näkemään, miten nämä ovat kuolleet. Suurin osa ihmisistä pitää Harperia huijarina ja kaikkien mielestä hän on ahne vaatiessaan rahaa palveluksistaan. Tällä kertaa Harper joutuu poliisin hiillostettavaksi, koska sattuu löytämään vanhalta hautausmaalta tuoreita, murhattuja ruumiita.

"Yllätyksiä haudan takaa" oli... täynnä yllätyksiä. *Heh heh...* Kirja on todella nopealukuinen ja koko ajan tapahtuu jotain, joten tylsistymään ei pääse. Tämä oli ainakin minulle sellainen "vielä pari sivua" -kirja, koska halusin tietää, kuka on murhaaja ja miksi. Lisäksi seurasin kiinnostuneena Harperin räpiköintiä epäluuloisten poliisien, toimittajien, omaisten ja ties minkä yksityisetsivien keskellä.

Takakannessa Harper Connelly -sarjaa ennustetaan Harrisin suisituinta sarjaa. Mainitsin jo ensimmäisestä osasta kirjoittaessani, että taidan pitää Harper Connellysta enemmän kuin aiemmin lukemastani Sookiesta ja vampyyreista kertovasta sarjasta, ja nyt olen entistä enemmän tällä kannalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti