lauantai 2. joulukuuta 2017

Confess

Colleen Hooverin "It Ends with Us" teki niin suuren vaikutuksen, että innostuin heti lainaamaan kirjastosta toisen Hooverin kirjan.

Tällä kertaa kirjana oli siis "Confess". Sankarittarena on jälleen elämänsä alussa oleva nuori nainen Auburn. Auburn työskentelee kauneushoitolassa, mutta jostain syystä hänellä on akuutti lisärahan tarve, mikä saa hänet pysähtymään taidegallerian ovelle ja tutustumaan sen komeaan omistajaan Oweniin.

Tarina kerrotaan puoliksi Auburnin ja puoliksi Owenin näkökulmasta, mikä toimi mielestäni hyvin. Heti alusta asti on selvää, että kummallakin hahmolla on ainakin yksi iso salaisuus, mikä herätti välittömästi uteliaisuuteni.

Ikävä kyllä kiehtovista salaisuuksista huolimatta tarina ei oikein jaksanut innostaa, vaan "Confess" tuntui vain muistuttavan minua siitä, miksi en lue enää hömppäviihdettä. (Teinihömppä on jotenkin hauskempaa ja sitä jaksan lukea.) Auburnin ja Owenin yhteen päätyminen vaikutti itsestään selvältä alusta asti ja Trey, jonka tarkoitus oli tarjota jännittäviä mutkia matkaan, oli mielestäni suorastaan epäuskottava törppöydessään.

En lyttää kirjaa kokonaan, vaikka Auburn ja Owen pariskuntana jättivät minut kylmäksi. AJ oli aivan loistava yllätys ja Auburnin kämppäkaveri oli myös ihana hahmo, vaikka hän ei hirveästi sivutilaa saanutkaan.

Taidan pitää nyt taukoa Hooverista ja muista hömppäkirjailijoista ja palata luottogenrejeni eli aikuisten fantasian ja nuorten chicklitin pariin. En ymmärrä, miksi nuorten fantasia ja aikuisten chicklit eivät toimi minulle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti