maanantai 5. helmikuuta 2018

Angelfall

Susan Een "Angelfall" on kummitellut lukulistallani pitkään. Nyt kaipasin jotain vaihtelua vanhoihin suosikkeihin, joten oli hyvä hetki hoitaa tämä aukko sivistyksestä.

Tarinan sankaritar on teini-ikäinen Penryn, joka yrittää selviytyä kaoottisessa maailmassa, jonne enkelit ovat hyökänneet. Sarja on herättänyt ihastusta, mikä olikin oikeastaan ainoa syy, miksi edes harkitsin tähän tarttumista. En ole "Nälkäpeliä" lukuun ottamatta oikein innostunut näistä dystopioista ja mielestäni puistonpenkin hilseilevä maalipinta on kiinnostavampi kuin enkelit...

"Angelfall" yllätti kuitenkin positiivisesti. (Minulle on tuntunut käyvän näin usein viime aikoina.) Tarinassa oli paljon enemmän sisältöä kuin se odottamani "teinityttö rakastuu häikäisevän komeaan enkelipoikaan".

Penrynin perhetilanne oli värikäs ja Penryn itse oli mukavan sinnikäs ja täyspäinen sankaritar. En edelleenkään pidä näistä "postapokalyptisista" kurjista ja synkistä maailmoista, mutta ainakin Penrynin ympäristö tarjosi vauhtia ja jännitystä.

Kirjan lopussa saatoin vain todeta, että tämähän meni kiinnostavaksi. Eli taas yksi sarja, jonka loppuun lukemiseen pitää järjestää aikaa ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti