maanantai 19. lokakuuta 2015

Destined

Aprilynne Piken keijusarjan kolmas osa "Wild" jäi pahasti kesken, kun sankarijoukko nappasi kiinni vaarallisen voimakkaan villin keijun. Neljäs ja viimeinen osa "Destined" jatkaa suoraan siitä, mihin jäätiin.

Tällä kertaa aiempien kirjojen pienet taistelut leviävät oikeaksi sodaksi, kun keijujen kotimaasta Avalonista karkotettu luopiokeiju Callista hyökkää Avaloniin peikkoarmeijan kanssa.

Tästä viimeisestä osasta sanoisin, että ainakin se oli vauhdikas ja kevyt luettava. Keijutyttö Laurel ja hänen teini-ikäiset ihmisystävänsä joutuvat taistelemaan peikkoja vastaan ja heti perään pakenemaan myrkyllistä kaasua, joten en ehtinyt tylsistyä.

Kuten sarjan aiempien osien kohdalla, kritisoin jälleen Laurelin kyvyttömyyttä valita itselleen yhtä poikaystävää. Taisin kuitenkin keskittyä vain iloitsemaan siitä, että tämäkin sarja on kohta saatu luettua loppuun asti, koska en jaksanut ärtyä pahemmin Laurelin häilyvistä tunteista.

Toivoin ihan viimeisiin lukuihin asti, että Pike päättäisi sittenkin yllättää ja sotkea sankarijoukon rakkauskuviot kunnolla, mutta ei... Lopulliset pariskunnat muodostuivat juuri niin kuin saattoi odottaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti