maanantai 26. lokakuuta 2015

The Copper Gauntlet

Holly Blackin ja Cassandra Claren Magisteriumin avausosa "The Iron Trial" ihastutti sen verran, että kävin heti käsiksi toiseen osaan "The Copper Gauntlet".

Harry Potter Callum Hunt on selviytynyt hengissä ensimmäisestä vuodestaan velhokoulussa, viettänyt kesäloman kotona ja haluaa nyt palata toiseksi vuodeksi Tylypahkaan Magisteriumiin. Callumin velhokoulua inhoava isä on kuitenkin valmis tekemään kaikkensa estääkseen poikansa lähdön. Lisäksi Callumin mielenrauhaa häiritsee tieto siitä, että hänen sisällään on Voldemortin Kuoleman Vihollisen sielu.

Callumin paras ystävä Aaron paljastui edellisessä kirjassa kaaoselementin hallitsevaksi velhoksi. Tämä harvinainen kyky on myös Kuoleman Vihollisella, joten Aaron on ainoa, joka pystyy taistelemaan tasavertaisesti häntä vastaan. Velhomaailma juhliikin Aaronia pelastajanaan. Kukaan ei tosin tiedä, että Kuoleman Vihollinen on jo vuosia sitten loikannut asuttamaan Callum-vauvan kehoa...

Näistä aineksista syntyi taas herkullinen soppa. Vauhtia ja yllätyksiä oli kiitettävästi eikä lukija oikein tiennyt, keneen uskaltaisi luottaa.

Nyt ei voi muuta kuin odottaa kärsimättömänä sarjan kolmatta osaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti