perjantai 21. huhtikuuta 2017

The Midnight Star

"The Midnight Star" päättää Marie Lun Young Elites -trilogian ja spoilaan taas röyhkeästi aiempia kirjoja "The Young Elites" ja "The Rose Society".

Adelinasta on tullut Valkoinen Susi, pelottava ja vihamiehiä keräävä valloittajakuningatar, jolla on takanaan inkvisiittorien epäluotettava armeija. Salamurhayrityksiä tulee tasaiseen tahtiin ja sisaren pakeneminen hiertää Adelinaa. Adelinan oma illuusiovoima ujuttaa vainoharhaisia ajatuksia hänen päähänsä ja Adelinan on yhä vaikeampaa erottaa todellisuus harhoista. Magiano seisoo Adelinan rinnalla, mutta uskaltaako tyttö luottaa varkaaseen?

Adelina ei ole ainoa, jolla on ongelmia kykynsä kanssa; jokainen Eliitti joutuu pikku hiljaa omien voimiensa uhriksi. Raffaele tajuaa, että raja kuolleiden ja elävien maailman välillä on särkymässä. Raffaele tarvitsee Adelinan ja muiden Eliittien apua tai koko maailma on vaarassa.

Hieno päätös tälle sopivan hurjalle nuortenfantasiasarjalle. Toimintaa ja vauhdikkaita tempauksia riitti ja maailma ja Eliittien voimien aiheuttamat ongelmat olivat oikeasti jännittäviä. Romanssin suhteen... Ei mennyt ihan niin kuin olisin voinut arvata, mutta tykkäsin! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti