maanantai 20. marraskuuta 2017

Always and Forever, Lara Jean

Luin Jenny Hanin suositun "To All the Boys I've Loved Before" -nuortenkirjasarjan ensimmäiset kaksi kirjaa ihan putkeen, mikä aiheutti sitten lievän yliannostuksen. Päätin sitten odottaa kunnolla ennen viimeiseen kirjaan "Always and Forever, Lara Jean" tarttumista, koska sarja on oikeasti ihana ja halusin nauttia tarinan lopusta sen ansaitsemalla innolla.

Ennakko-oletukseni oli osittain negatiivinen, koska ajattelin, ettei Han olisi voinut keksiä enää mitään kiinnostavaa, kun sankaritar tajusi jo edellisessä osassa kenestä tykkää. Toisaalta tämä myös lisäsi uteliaisuuttani, että mistä ihmeestä tässä nyt saadaan juttua.

Lara Jean ja Peter ovat siis onnellisesti yhdessä, mutta collegeen hakeminen aiheuttaa paineita Lara Jeanille ja lopulta parisuhteellekin.

Ensimmäinen ajatukseni oli, etten olisi pystynyt lukemaan tätä silloin, kun pääsykokeet olivat ajankohtaiset. Nyt kun oma elämä on mallillaan, oli ainoastaan positiivisesti jännittävää seurata Lara Jeanin kärvistelyä. (Jos siis olet hermoiluun taipuvainen, ÄLÄ lue "Always and Forever, Lara Jeania", jos oma opiskelupaikkasi on vielä työn alla.)

Sisältöä ja käänteitä juonessa oli ennakko-odotusteni vastaisesti juuri sopivasti, kun mukaan otettiin vielä Margot ja isän uusi rakkaus. Hahmot olivat myös yhtä ihania kuin muistelinkin.

Onneksi uskalsin lukea sarjan loppuun asti, vaikka ajattelin jo tympääntyneeni herttaiseen Lara Jeaniin. Suosittelen kaikkia aiemmista kirjoista pitäneitä lukemaan tämänkin. (Ja uskon kaikkien niin tekevänkin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti