tiistai 14. marraskuuta 2017

Being Sloane Jacobs

En oikein jaksa enää lukea aikuisten hömppäviihdettä, mutta jostain syystä teiniversiot harlekiinikirjoista uppoavat kuin häkä. Lauren Morrillin "Being Sloane Jacobs" oli Goodreadsin suositus.

Tarina kertoo kahdesta tytöstä, joilla sattuu olemaan sama nimi. Sloane Emily Jacobs harrastaa taitoluistelua ja Sloane Devon Jacobs jääkiekkoa. Kummallakin Sloanella on ongelmia sekä jäällä että kotona ja nyt kumpikin on menossa kesäksi leirille parantamaan urheilusuoritustaan. Kun Sloanet sattumalta törmäävät matkalla leireilleen, syntyy villi idea vaihtaa roolia toisen kanssa.

Uuden lajin omaksuminen ei ole niin helppoa kuin tytöt ajattelivat ja yllättäviä ongelmia aiheuttavat myös kilpakumppanit ja tietysti söpöt pojat.

"Being Sloane Jacobs" oli hauska, sopivan kevyt ja todella viihdyttävä nuorten hömppätarina. Pahimpana ongelmana näissä hömppäkirjoissa on minulle se, että onnellinen loppu on aina arvattavissa. Sloane-kaksikon touhut pitivät minut kuitenkin kiinnostuneena viimeisiin sivuihin asti.

Suosittelen "Being Sloane Jacobsia" kaikille, jotka pitävät kevyistä ja positiivisista nuortenkirjoista.  Itse ihastuin Morrillin tyyliin niin , että ajattelin hamstrata hyllyyni muitakin hänen kirjojaan ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti