keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Faefever

"Faefever" on kolmas osa Karen Marie Moningin Fever-sarjasta. Lainasin tämän kirjastosta oikeastaan hätävaralukemiseksi, jos lukeminen sattuisi loppumaan ennen kuin pääsisin taas hankkimaan uusia kirjoja. Kotona sitten luin takakannen ja se kuulosti niin hyvältä, että lukaisin Faefeverin ennen niitä "kiinnostavampia" kirjoja :D

Keijujen alamaailma jatkaa maailmanvalloitustaan ja Mac yrittää edelleen selviytyä kaikesta hengissä. Barrons vaikuttaa ajoittain entistäkin epäilyttävämmältä ja opimme jälleen, että hän ei ole ainakaan tavallinen ihminen, jos on ihminen lainkaan.

Rowena, sidhe-näkijöiden johtaja, käyttäytyy todella tökerösti ja vaikeuttaa Macin ystävystymistä kaltaistensa kanssa.

Tästä tuli näköjään taas yksi sarja, johon pääsen kunnolla mukaan vasta kolmannessa osassa. Kaksi aiempaa osaa olivat "ihan kivoja", mutta tässä oli oikeasti jännittäviä käänteitä ja lopputilanne oli sellainen, että haluan oikeasti lukea sen seuraavan osan mahdollisimman pian.

Pidin jo ensimmäisessä osassa siitä, ettei Mac ole sellainen synkkä kovanaama, kuten aika monet urbaanin fantasian sankarittaret. Minusta on ihanaa, että Mac jaksaa lakata kyntensä pinkeiksi, nauttii asusteiden valitsemisesta ja kulkee korkokengissä aina kun se on mahdollista. Mac osaa myös hankkiutua hauskoihin tilanteisiin.

Romantiikasta ei voi oikein puhua, mutta sekä V'lane että Barrons tarjosivat vuorollaan pari varsin kuumaa kohtausta ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti