lauantai 14. lokakuuta 2017

Ask Again Later

Liz Czukasin "Ask Again Later" osui silmään, kun metsästin jotain kevyttä ja hauskaa teinihömppää lomaa (tai ihan vaan perjantain karkkipäivää) varten. Suunnitelma meni tosin siinä mielessä pieleen, että tartuinkin tähän potiessani kunnon flunssaa.

Heartilla on tiukka periaate olla tapailematta poikia, koska hänen oma äitinsä osoitti aikoinaan niin järkyttävää sitoutumiskammoa. Heart on menossa koulun tanssiaisiin ison kaveriporukan kanssa - No Drama Prom -jengi. Yllättäen Heart saakin sitten kaksi kutsua tansseihin ja joutuu nyt päättämään, mitä tehdä. Kaikki vaihtoehdot ovat omalla tavallaan todella vetoavia...

"Ask Again Later" edustaa juuri sitä hauskaa ja kevyttä teinihömppää, jota minä rakastan. Matkan varrella tapahtui kaikkea hulvatonta ja nautin erityisesti siitä, että Heart oli niin rento ja osasi nauraa asioille alkujärkytyksen jälkeen - ainakin melkein aina. (Välillä tuntuu, että sankarittaret alkavat mököttää, itkeä ja/tai kiukutella aivan liian helposti.)

Tämä oli aivan loistava sairastelupäivän piristys ja ainoa negatiivinen asia, jonka keksin sanoa on, että Herra Oikean henkilöllisyys on helppo arvata jo ihan alussa. (Ei sillä, että se olisi häirinnyt matkasta nauttimista.)

Suosittelen ehdottomasti kaikille kevyiden ja hauskojen tarinoiden ystäville <3

P.S. Täytän ensi vuonna 30 ja tätä lukiessani halusin hirveästi livauttaa kumiötököitä työkavereiden lautasille kahvihuoneessa seuraavan kerran, kun töihin pääsisin.

P.P.S. Harkitsin asiaa tunnin ja totesin sitten masentuneena, ettei työkavereiden huumorintaju ehkä sittenkään riittäisi edellä mainittuun... XD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti