torstai 19. lokakuuta 2017

Hyvä naapuri

Sain tuossa jokin aika sitten päähäni, että haluan tutustua näihin hypetettyihin uutuusjännäreihin. Tällä kertaa vuorossa oli Shari Lapenan "Hyvä naapuri", jota jonotin kirjastosta useamman viikon; uusi harrastukseni on seurata kirjaston sivuilta varaukseni etenemistä. Hulluilla on halvat huvit, vai miten se nyt oli... XD

Marco ja Anne ovat naapurissa asuvan pariskunnan luona iltaa viettämässä. Lapsenvahti perui tulonsa viime hetkellä, minkä vuoksi heidän vauvansa on yksin kotona nukkumassa. Itkuhälytin on kuitenkin käytössä ja vanhemmat käyvät vuorotellen katsomassa vauvaa. Sitten pahin kuitenkin tapahtuu, ja aamuyöllä vastassa onkin tyhjä lastenhuone.

Poliisi epäilee luonnollisesti vanhempia ja tarinan edetessä sekä Marcosta että Annesta alkaa paljastua asioita. Myös lähipiirillä on omat herkulliset salaisuutensa.

"Hyvä naapuri" on nopeasti etenevä bestseller, joka sopii hyvin tylsän sadepäivän viihdykkeeksi. Puolivälissä paljastui yksi iso juttu ja ehdin hetkeksi pettyä, että tässäkö tämä nyt sitten oli, mutta onneksi uusia koukkuja ilmestyi ja loppu tuli ainakin tälle hajamieliselle lukijalle taas täysin yllätyksenä.

Olipas taas mukavaa mennä massan mukana ja lukea kunnon bestsellerjännäri ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti